Trouwvervoer

Taxi Centrale Hoofddorp wil u hartelijk feliciteren met uw huwelijk! Op de mooiste dag van uw leven mag u natuurlijk gerust kiezen voor extra luxe! Daarvoor bent u bij Taxi Centrale Hoofddorp bij het juiste adres! Taxi Centrale Hoofddorp zal u en uw gasten verassen door een prachtige, nieuwe Mercedes-Benz (jonger dan 3 jaar) voor te rijden. De auto van Taxi Centrale Hoofddorp is werkelijk een blikvanger en heeft een luxueuze uitstraling! Daarnaast is het interieur van de taxi van Taxi Centrale Hoofddorp netjes, verzorgd en bovendien uiterst comfortabel!

De chauffeurs van Taxi Centrale Hoofddorp zullen ook gekleed zijn op de gelegenheid en u ten alle tijden zorgvuldig begeleiden tijdens het vervoer op deze bijzondere dag. Mocht u nog aanvullende wensen hebben, dan kunt u dit op voorhand doorgeven door hierover contact op te nemen met Taxi Centrale Hoofddorp.

Door u te vervoeren in dezelfde auto’s als waarin directieleden en VIP’s worden vervoerd, kan Taxi Centrale Hoofddorp u het Trouwvervoer bovendien tegen een verassend lage prijs aanbieden. Neem gauw contact op met Taxi Centrale Hoofddorp (023-5400-500 of ) zodat wij een offerte voor u kunnen maken en verdere vragen kunnen beantwoorden. Taxi Centrale Hoofddorp wenst u veel succes met de voorbereidingen voor de grote dag!