Zakelijk vervoer

Taxi Centrale Hoofddorp wordt veelvuldig ingeschakeld door bedrijven voor het vervoer van hun klanten en directieleden vanaf/naar de luchthaven, hotels, seminars of bijvoorbeeld een zakendiner. Taxi Centrale Hoofddorp hecht bij het Zakelijk Vervoer extra waarde aan de representativiteit van de auto’s en de chauffeurs. Voor het Zakelijk Vervoer maakt Taxi Centrale Hoofddorp gebruik van elegante taxi’s van het merk Mercedes-Benz die allen zijn uitgevoerd in luxe.

Taxi Centrale Hoofddorp wil u verzekeren dat wij op tijd arriveren om u en/of uw klanten op te halen en dat wij u en/of uw klanten binnen korte tijd op plaats van bestemming zullen brengen. Taxi Centrale Hoofddorp biedt de passagiers ruim de gelegenheid om efficiënt gebruik te maken van hun tijd tijdens de rit. Indien gewenst kunnen zij met hun laptop verbinding maken met internet middels de wifi-verbinding die u kunt vinden in de taxi’s van Taxi Centrale Hoofddorp.

Taxi Centrale Hoofddorp biedt de mogelijkheid om op rekening te rijden, zodat u met alle gemak ritten kunt bestellen. U ontvangt dan maandelijks een overzicht waarop u kunt lezen wie er vervoerd is, wat de ophaalpunten en bestemmingen waren, en op welke dag en tijdstippen de ritten plaats vonden.

Indien u van plan bent met enige regelmaat gebruik te maken van de diensten van Taxi Centrale Hoofddorp kunt u gerust opnemen met Taxi Centrale Hoofddorp (023-5400500 of ), zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheid om tegen extra lage tarieven te reizen.